• Spotify testează o funcție bazată pe A.I. pt. a genera liste de redare personalizate.
  • Comunici cu chatbot-ul, indici preferința muzicală, iar el generează liste de redare unice.
  • Funcția Spotify A.I. este încă în faza de testare și nu se este clar când va fi disponibilă.

Spotify testează în prezent o inovație promițătoare, liste de redare generate de Inteligența Artificială. Poți crea liste unice prin interacțiunea cu un chatbot și poți transforma ideile în selecții muzicale personalizate.

Spotify este acum în mijlocul unui proces de testare care ar putea schimba modul în care interacționăm cu muzica pe platforma lor. Ei încearcă ceva nou și inovator. Utilizează Inteligența Artificială pentru a crea liste de redare personalizate. Practic, acest lucru înseamnă că poți comunica cu un chatbot, spunându-i ce fel de muzică îți place, iar apoi AI-ul preia generând o listă de redare special pentru gusturile tale.

Cu toate acestea, există încă neclarități cu privire la lansarea publică, deoarece Spotify nu a oferit încă detalii despre momentul exact al implementării. Într-o declarație către TechCrunch, un purtător de cuvânt al Spotify a subliniat că, e încă în faza de testare, pentru că vor să îmbunătățească experiența utilizatorilor, dar nu există informații suplimentare în acest moment.

Recomandări

TÎLVAR: PATRIOT E INDISPENSABIL PENTRU ROMÂNIA
XI ÎL PRIMEȘTE PE PUTIN ÎN CHINA
INSTINCT DE TURMĂ
BIDEN TRIMITE ARME ÎN ISRAEL
PROTESTE LA MUZEE
TU MERGI LA VOT? 6 DIN 10 TINERI, DA

În contextul reducerilor de locuri de muncă și schimbărilor interne din 2023, această inițiativă reflectă eforturile continue ale Spotify de a integra AI-ul în produsele sale, de la funcția AI DJ până la posibilitatea de a utiliza tehnologia, pentru contextualizarea și personalizarea conținutului. Pe TikTok, un utilizator a prezentat funcția într-un clip scurt. Procesul presupune să formulezi cereri textuale, iar apoi AI-ul îți generează liste de redare în conformitate cu preferințele exprimate.

Citește și