• După cum bine știi, Netflix a anunțat că se extinde pe piața gaming.
  • Acum, platforma gigantică de streaming a anunțat și lista jocurilor din 2024.
  • Știm de „GTA”, dar vor mai veni pe platformă și „Chicken Invaders: Eggsraction”.

După cum bine știi, Netflix anunță de ceva timp că se extinde pe piața de gaming. Acum, platforma de streaming anunță și lista jocurilor din 2024. Ce vei putea juca anul viitor?

Netflix intră serios pe piața jocurilor. Ediția aniversară „Braid” va fi lansat pe 30 aprilie 2024. Jocul, care a primit laude din partea criticilor, și iată nostalgia, un remaster al jocului din 2008.

Următorul este „Chicken Run: Eggstraction”. Aardman Animations a tot lucrat la acest joc și vine după „Chicken Run: Dawn of the Nugget”, lansat în decembrie 2023.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

„Cozy Grove: Camp Spirit” urmează. Jocul de supraviețuire în care te vei împrieteni din nou cu urșii. O insulă bântuită, povești cu fantome și un caracter curajos, cam așa descriem jocul.

„Crashlands 2″, un joc de acțiune și aventură dezvoltat și publicat de Butterscotch Shenanigans. Primul jocc a fost lansat pe App Store, Google Play și Steam în ianuarie 2016 iar partea a doua va onora platforma de streaming de anul viitor.

Iar la final, „Minion Masters”, care va ajunge pe Netflic pe 16 ianuarie. Îți alegi luptătorul, în funcție de abilități, și mergi la luptă. Netflix aduagă aici un joc asemănător cu „Dota” sau „League of Legends”.

Citește și