• Adobe oferă o versiune pentru mobil pentru programul Lightroom folosit de fotografi.
  • VSCO, Snapseed, Pcsart, Pixlr sunt alte aplicații populare pentru editare.
  • GoPro sau Insta360, producători de camere foto, au și aplicații dedicate.

Tehnologia îți face vacanța mai frumoasă cu ajutorul celor mai bune aplicații pentru editarea fotografiilor. Atunci când mergi în vacanță vrei să postezi cele mai tari imagini.

Există o mulțime de aplicații pentru editarea fotografiilor care funcționează în același mod. Deschizi fotografia pe care ți-o dorești și începi să modifici lumina, umbrele, contrastul, temperatura de culoare sau să aplici vreun filtru.

Fie că alegi VSCO, Snapseed, Pcsart sau Pixlr vei avea rezultatele dorite și rapid, dacă nu dorești decât să faci câteva modificări minore. Pentru o editare mai intensă, la fel ca în cazul laptopului, ai opțiunile Lightroom și Photoshop de la Adobe.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A INCEPUT

Producătorii de camere de acțiune care sunt ideale în vacanță vin cu propriile aplicații pentru editarea fotografiilor sau a clipurilor video. Este de preferat să folosești aplicațiile de la Insta360 sau GoPro dacă ai filmat cu una dintre camerele lor. Cel mai important sfat este să lași editarea foto sau video pentru după ce te întorci. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te gândești la cum te distrezi în vacanță, nu la ce postezi.

Citește și