• Samsung Galaxy S23 Ultra câștigă titlul de cel mai mare smartphone al anului 2023.
  • Zenfone 10 este cel mai mic telefon în 2023 și cel mai bun telefon pe care-l poți cumpăra.
  • iPhone 15 Pro este rege la poze și video și câștigă titlul de cea mai bună cameră în 2023.

Am ajuns la final de an. Care e cel mai bun smartphone? Bun la ce?  Cel mai bun la poze, cu cea mai bună baterie sau cel mai bun design.

Cel mai mare smartphone are un ecran de 6,8 inchi

Există mai multă concurență în această categorie specială. Câștigătorul pentru cel mai mare telefon și cel mai utilizat telefon în 2023 este Samsung Galaxy S23 Ultra. Telefonul care iese la începutul anului, încetinește, dar ține constant tot anul. Designul este, evident, destul de subestimat, motiv pentru care trece sub radar în zilele noastre, dar are tot hardware-ul pe care l-ai putea dori.

Îți place să ai ecranul mare la telefon? Sunt și alții care preferă ceva mai fin. Dacă te întrebi care e cel mai mic telefon în 2023, ei bine, există și acest titlu.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Este ASUS Zenfone 10. Acesta este flagship-ul care împachetează tot ce ai nevoie, poate și mai mult, într-un singur telefon cu un ecran de 5,9 inchi. Deci da, merită să fie câștigătorul.

Au făcut partea din spate a telefonului mai durabilă, unele modificări de software. Este literalmente aproape perfect. Dacă te gândești să cumperi un telefon mic, acesta se simte că poate fi unul din ultimele telefoane bune pe care-l poți cumpăra vreodată.

iPhone câștigă detașat titlul de cea mai bună cameră

Iar dacă pentru tine contează să-ți faci poze, să filmezi orice moment din concediu sau de la party, Marques are pentru tine telefonul care a câștigat titlul de cea mai bună cameră din 2023.

E iPhone 15 Pro. iPhone preia cele mai bune și mai consistente videoclipuri utilizabile în cea mai  mare varietate de situații a oricărui smartphone pe distanță mare. De asemenea, au adăugat înregistrarea jurnalelor pe iPhone Pro anul acesta. Poți să înregistrezi direct pe un SSD extern. La începutul acestui an a existat o conferință Apple, care a fost filmată complet pe iPhone și arată incredibil.

Citește și