• Bard prezice: „Barbie” și „Oppenheimer” se vor duela pentru trofeul, cea mai bună dramă/comedie.
  • Dispută pentru cea mai bună animație: „Spider-Man Across the Spider-Verse” & „The Boy and the Heron”.
  • Murphy, Mulligan, Cage și Margot Robbie – favoriți la premiile pentru cei mai buni actori.

AI-ul Bard de la Google a fost pus la treabă de către MailOnline pentru a prezice câștigătorii Globurilor de Aur din 2024. Bard a analizat atent nominalizările și tendințele anterioare și are câteva preziceri.

MailOnline a solicitat ajutorul lui Bard AI de la Google pentru a prezice câștigătorii Globurilor de Aur din 2024. Bard a analizat nominalizările și a furnizat previziuni bazate pe tendințele anterioare și recenziile actuale ale filmelor și actorilor. Primul este duelul Barbenheimer pentru cel mai bun film.

Oppenheimer și Barbie sunt filmele care se vor duela pentru trofeul: cel mai bun film în categoriile dramă, respectiv comedie sau muzical. Bard indică faptul că Oppenheimer are șanse mari la câștigarea categoriei dramă, datorită istoriei favorabile a Globurilor de Aur pentru epice istorice și biografice. Barbie primește laude pentru abordarea sa unică, dialogul spiritual și performanțele actorilor Margot Robbie și Ryan Gosling.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Apoi, categorie puternic disputată pentru cel mai bun film de animație între Spider-Man: Across the Spider-Verse și The Boy and the Heron. Bard prezice că Spider-Man va câștiga datorită aprecierilor critice pentru animație inovatoare, imagini vibrante și succesului comercial masiv.

Cillian Murphy în Oppenheimer, Carey Mulligan în Maestro, Nicolas Cage în Dream Scenario și Margot Robbie în Barbie sunt considerați favoriți la premiile pentru cei mai buni actori și, respectiv cele mai bune actrițe pentru dramă, comedie sau muzical. Performanțele lor au fost lăudate pentru nuanță, profunzime emoțională și capacitatea de a surprinde complexitatea personajelor. Deja vedem pe 7 ianuarie daca Bard are sau nu dreptate!

Citește și