• Google a deschis o listă de așteptare pentru Bard în SUA și Marea Britanie.
  • Bard este proiectat să completeze motorul de căutare Google.
  • În prezent, Bard este disponibil numai în engleză.

Google a deschis o listă de așteptare pentru noul său chatbot bazat pe inteligență artificială, Bard. Asta înseamnă că aproape oricine se poate înscrie acum pentru a se alătura listei de așteptare Bard, ceea ce se va asigura că este printre primii care încearcă serviciul experimental AI în timp ce acesta este în dezvoltare.

Bard este proiectat să completeze motorul de căutare Google, mai degrabă decât să-l înlocuiască, iar în prezent este în formă beta. În prezent, îl puteți folosi pentru a introduce interogări bazate pe text, pentru a genera schițe scrise, pentru a face brainstorming idei și pentru a primi rezumate ale subiectelor ușor de înțeles.

Chatbot-ul folosește LaMDA, o tehnologie de învățare automată inventată de Google în 2017, pentru a genera răspunsuri la solicitări și interogări. Bard poate oferi mai multe răspunsuri, pe care apoi le puteți rafina sau utiliza și poate oferi link-uri către resurse suplimentare sau căutări sugerate pentru mai multe informații. Cu toate acestea, pentru moment, capacitățile lui Bard sunt limitate în anumite domenii, cum ar fi codificarea și capacitatea de a menține context în timpul conversațiilor mai lungi.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Pe măsură ce Bard continuă să învețe, Google promite că capacitățile sale se vor extinde și se vor îmbunătăți.

Cum să vă alăturați listei de așteptare Bard

Accesați bard.google.com și apăsați butonul Alăturați-vă listei de așteptare. Va trebui să introduceți informațiile de contact, dar acest lucru nu garantează accesul imediat la chatbot-ul AI deoarece va fi lansat treptat utilizatorilor. Pentru a vă înscrie pe lista de așteptare, trebuie să aveți un cont Google personal, să aveți 18 ani sau peste și să locuiți în SUA sau Marea Britanie. În prezent, Bard este disponibil numai în engleză americană, dar compania lucrează pentru a-l face disponibil pentru utilizatorii care vorbesc alte limbi.

Pentru a interacționa cu Bard, trebuie să acordați acces Google la conversații, Bard, locația generală, feedbackul și informațiile de utilizare. Conversațiile cu Bard sunt, de asemenea, păstrate timp de până la trei ani, dar puteți întrerupe sau dezactiva activitatea Bard din setările Contului Google.

Citește și