• Compania Monarch își va pune tractoarele electrice autonome în mâinile fermierilor.
  • Compania Monarch a strâns 116 milioane de dolari în capitaluri proprii de la investitori.
  • Compania se așteaptă ca vânzările să se tripleze sau chiar mai mult în acest an.

Praveen Penmetsa, directorul general al Monarch, se așteaptă ca vânzările să se tripleze sau chiar mai mult în acest an, pe măsură ce își va pune tractoarele electrice autonome în mâinile fermierilor. Compania din Livermore, California a urcat pe lista anuală a următoarelor startup-uri de un miliard de dolari, Forbes.

„Suntem singurul tractor opțional cu șofer inteligent complet electric din lume pe care fermierii îl pot cumpăra astăzi, iar faptul că este complet electric îi ajută cu adevărat pe fermieri să reducă costurile de combustibil. De asemenea, ajută la reducerea emisiilor care provin din agricultură”.

Monarch a strâns 116 milioane de dolari

Monarch a strâns 116 milioane de dolari în capitaluri proprii de la investitori și a ajuns la o evaluare de 271 de milioane de dolari la cea mai recentă finanțare prin capitaluri proprii, în noiembrie 2021.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

„Modul în care noi privim sistemul este format din trei elemente principale, astfel încât există o platformă complet electrificată și prin cablu. Într-un anumit sens, jumătatea inferioară a tractorului este complet electrică și controlată prin cablu, ceea ce înseamnă că avem control electronic asupra a tot ceea ce face tractorul. Suntem capabili să învățăm ce face un operator uman, un tractorist calificat, deoarece vedem toate intrările pe care le introduce în sistem atunci când efectuează o anumită operațiune la fermă”, a spus Zachari Monarch, director de tehnologie, Monarch.

Citește și