• Compania aeriană Etihad Airways a lansat o campanie în parteneriat cu Paramount Pictures.
  • Cascadoriile din „Misiune Imposibilă” au fost recreate în noua reclamă Etihad Airways.
  • În reclamă, 5 muzicieni sar din avion de la o altitudine de 4.000 de metri, în timp ce cântă.

Compania aeriană Etihad Airways din Emiratele Arabe Unite și agenția de publicitate Impact BBDO au lansat recent o campanie spectaculoasă în parteneriat cu studiourile Paramount Pictures. Cascadoriile din cel mai recent film, „Misiune Imposibilă” au fost recreate în noua reclamă Etihad Airways.

Reclama, promovată sub sloganul „La Etihad, nimic nu este imposibil” prezintă un spectacol în care cinci muzicieni sar din avion de la o altitudine de 4.000 de metri și cântă la instrumente în timp ce sunt în cădere liberă.

Pentru a reuși această performanță, echipamentele și instrumentele lor au fost adaptate pentru a funcționa în cele mai critice condiții, evitând astfel orice risc. Echipa de producție a folosit instalații personalizate pentru fiecare parașutist, pe care au fost fixate atât instrumentele și parașuta, cât și senzori inteligenți pentru a înregistra sunetul instrumentelor, astfel încât să se audă cu precizie ceea ce interpretau muzicienii în timpul căderii. Melodia aleasă a fost extrasă din coloana sonoră a filmului.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Citește și