• Trailer-ul pentru „Harry Potter: Magic Awakened” a fost lansat astăzi.
  • Jocul va fi disponibil din 27 iunie.
  • „Harry Potter: Magic Awakened” este un joc mobil captivant ce prezintă o poveste ce are loc la 10 ani după Bătălia de la Hogwarts.

Mult așteptatul joc, „Harry Potter: Magic Awakened” va fi oficial lansat la nivel mondial pe 27 iunie, scrie Wizarding World.

Noul joc pentru mobil, care deja a stârnit un interes imens în China continentală, se pregătește să cucerească restul lumii. Vă invităm să admirați aceste imagini superbe din joc, care oferă un stil artistic inedit, asemănător unei cărți ilustrate, ce nu a fost văzut în nicio altă ofertă sub marca Portkey Games.

„Povestea lui Harry Potter: Magic Awakened” are loc la 10 ani după evenimentele din „Bătălia de la Hogwarts”. În acest joc captivant, veți interacționa cu profesori noi și familiari, veți descoperi provocări magice inovatoare și veți trăi propria experiență unică în Hogwarts. Trailerul de lansare vă oferă o privire înăuntrul acestui univers plin de farmec și aventură.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Pe parcursul jocului, veți întâlni personaje familiare din lumea lui Harry Potter, precum Hagrid, care vă va ghida pas cu pas. Veți explora vrăji, clase și creaturi magice iubite de fani. Dar în același timp, veți avea parte și de caracteristici fascinante, cum ar fi dueluri extinse în Clubul de duel, aventuri în Pădurea Interzisă, zboruri spectaculoase pe terenul Hogwarts și chiar o caracteristică amuzantă numită Clubul de dans, inspirată de Balul de Yule.

Pe măsură ce jocul progresează, veți învăța vrăji din cărți și veți putea dezvolta strategii unice, formând combinații câștigătoare pentru a excela la Hogwarts. Veți înfrunta provocări palpitante, veți participa la dueluri cu alți jucători și multe altele.

Înainte de lansare, fanii pot preînregistra jocul pentru platformele iOS și Android, pentru a se bucura de această experiență magică încă de la început.

„Harry Potter: Magic Awakened” este un joc gratuit, captivant și imersiv, care combină dueluri între vrăjitori, colecționarea de cărți și elemente de joc multiplayer masiv. Co-dezvoltat și co-publicat de Warner Bros. Games și NetEase Games, acest joc va fi cel mai recent titlu lansat la nivel global sub umbrela Portkey Games, marca dedicată creării de noi experiențe mobile și video inspirate de Lumea Vrăjitorilor.

Citește și: