• Miliardarul Elon Musk a admis în premieră că Twitter poate eșua.
  • Musk a făcut mai multe decizii controversate după achiziționarea Twitter, printre care și concedierea CEO-ului de la acea vreme.
  • Trăsătura ‘Block’ va fi ștearsă.

Elon Musk, care a achiziționat Twitter în Octombrie 2022, a declarat printr-o postare pe platforma sa că aceasta poate eșua oricând. Nu se știe încă ce a determinat această postare, însă Musk este cunoscut pentru declarațiile sale exuberante.

Mai multe decizii controversate au fost făcute de către Elon Musk după achiziționarea Twitter și conducerea companiei. Printre cei concediați imediat se numără chiar și CEO-ul anterior al platformei, Parag Agrawal.  Tot Musk a declarat săptămâna trecută că platforma socială ar putea restricționa funcționalitatea care permite utilizatorilor să blocheze alți useri din a-i contacta, urmări sau vedea postările.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Cu excepția mesajelor directe, opțiunea ‘Block’ urmează să fie eliminată în totalitate. Acest lucru a stârnit multe critici. Jurnaliștii tech au atras atenția că eliminarea sau restricționarea acestei trăsături ar putea atrage eliminarea X din magazinele de aplicații ale Apple și Alphabet, compania mamă a Google.

Regulile de utilizare ale Apple stipulează că o aplicație care include conținut generat de utilizatori, trebuie să permită abilitatea de a bloca utilizatorii abuzivi, în timp ce Play Store al Google prevede că aplicațiile trebuie să aibă un sistem care să permită atât blocarea unor utilizatori, cât și a anumitor tipuri de conținut.

Citește și: