• O femeie și-a implantat 52 de cipuri în corp și a intrat în cartea recordurilor Guinness.
  • Implanturile servesc de la deschiderea încuietorilor, la comenzi rapide pe smartphone.
  • Anastasia face parte din comunitatea de biohackers, care își modifică, prin tehnologie, corpul.

O femeie din California și-a implantat 52 de dispozitive în corpul său și a intrat în Cartea Recordurilor Guinness. Anastasia Synn spune că pentru ea microcipurile și tehnologia sunt o formă de artă și expresie personală.  

Ce dispozitive și-a implantat

De la microcipuri magnetice, la cipuri NFC. Anastasia Synn este artist și magician și aduce o combinație unică de artă și știință în viața sa, arătând cum tehnologia poate deveni o extensie creativă și expresivă a personalității umane.

În ultimii șase ani a experimentat o evoluție uimitoare, trecând de la primul implant, un mic cip magnetic, la un impresionant total de 52 de dispozitive implantate în corpul său. Anastasia nu este singura – ea face parte dintr-o comunitate globală de biohackers, oameni care își modifica corpul pentru a adăuga funcționalități sau pentru a face viața mai fascinantă.

Recomandări

ATENȚIE, CIP DEFECT
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE

Împărtășind idei și tehnologii, această comunitate reprezintă o sursă constantă de inspirație pentru cei interesați să își extindă limitele corpului uman. Implanturile Anastasiei nu sunt doar o curiozitate, ele îndeplinesc diverse funcții, de la deschiderea încuietorilor la găsirea obiectelor magnetice sau declanșarea comenzilor rapide pe un smartphone. Chiar și cu 52 de bucăți, ea are planuri pentru mai multe, inclusiv un scaner NFC în picior și etichete NFC în cărțile de joc.

Anastasia subliniază faptul că acestea nu sunt vizibile la suprafață, menținându-și aspectul aparent nealterat. Inspirată de pionieri în biohacking, precum profesorul Kevin Warwick și Tim Cannon, ea a transformat această practică într-o formă personală de artă și exprimare.

Citește și