• Companiile de tehnologie și-au prezentat cele mai recente produse în această săptămână la CES.
  • Robotul ADAM poate prepara orice băutură îți place.
  • Expoziția se desfășoară până duminică.

Companiile de tehnologie și-au prezentat cele mai recente produse în această săptămână la CES, cunoscut anterior sub numele de Consumer Electronics Show, cu noi evoluții în domeniul video, precum și îmbunătățiri ale stilului de viață cu gadgeturi pentru băuturi și machiaj, potrivit AP.

Mulțimi de investitori, mass-media și ingineri s-au adunat în spațiile cavernoase din Las Vegas pentru a vedea cele mai noi tehnologii de la marile corporații și startup-uri. Expoziția se desfășoară până duminică.

Uite una dintre cele mai importante.

Recomandări

PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?

De la ceai cu lapte la băuturi cu fructul pasiunii, robotul ADAM poate pregăti o mulțime de preparate. Clienții pot selecta băutura preferată prin intermediul unui ecran digital tactil.

„Adam este conceput, în principiu, pentru a atrage oaspeții și pentru a face băuturi complet automatizate într-un mod eficient. Este un lucru grozav, pentru că, în mod normal, la prepararea băuturilor, nu trebuie să faci prea multe lucrări de mentenanță.

Robotul poate lucra 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Trebuie doar să vă asigurați că stocul de ingrediente este complet aprovizionat. Apoi, Adam poate prelua controlul. De asemenea, poate dansa în timp ce nu prepară băuturi, pentru a atrage oamenii și pentru a-i distra pe clienți”. , a explicat Timothy Tanksley, reprezentant al companiei producătoare.

Robotul are două brațe reglabile, care pot fi personalizate în funcție de băutura pe care o prepară.

„În ceea ce îl privește pe Adam în mod special, acesta are camere AI chiar acum pe toată suprafața sa. Ulterior, acestea vor fi utilizate pentru ca el să poată reacționa în timp real la mediul înconjurător în mod dinamic, astfel încât să devină și mai eficient” , a mai spus producătorul.

Adam poate lucra 24 de ore din 24, 7 zile din 7, potrivit producătorului american. De asemenea, robotul poate fi închiriat pentru evenimente sau poate fi folosit că angajat full time.