• O Tesla Cybertruck a fost văzut testându-și direcția pe străzile din California.
  • Elon Musk a comentat pe Twitter, lăudând raza de viraj a mașinii electrice.
  • Fanii Tesla sunt încântaţi şi spun că aşteaptă cu nerăbdare punerea în producţie a acestui model.

Tesla Cybertruck a fost anunţată cu atât de mult timp în urmă, încât puţini îşi mai amintesc deja câţi ani au trecut. E cert că între timp pe piaţă există deja o mulţime de pick-up-uri electrice, de la Ford F-150 Lightning şi Hummer EV până la Rivian. Totuşi, se pare că şi Tesla e pe cale să lanseze deja modelul promis, iar exemplare ale acestuia sunt văzute tot mai des pe drumurile publice în teste de uzină, scrie TESLARATI.

Un asemenea exemplar a fost surprins de curând în California, manevrând bizar, în stânga şi dreapta, succesiv, pentru a-i fi testat comportamentul dinamic în combinaţie cu puntea spate viratoare, pe care o va aduce noul model, scrie Electrek.

O punte viratoare e necesară pentru a reduce raza de bracaj, care va fi egală cu cea a unui SUV compact Tesla Model Y, a comentat pe Twitter unul din acţionarii Tesla, Matthew Donegan-Ryan.

Recomandări

BIDEN NU RENUNȚĂ LA PREȘEDINȚIE
„SPRING" ÎN PLINĂ VARĂ
ISRAEL ȘI HAMAS ACCEPTĂ ACORDUL SUA
BALDWIN SCAPĂ DE ÎNCHISOARE
S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
PLEC DEPARTE, PLEC PE MARTE

Musk face dezvăluiri despre noul model

Elon Musk a răspuns comentariului, sugerând chiar că raza ar putea fi şi mai bună decât la Model Y, datorită unui unghi mare de întoarcere a roţilor spate.

E interesant că exemplarul surprins diferă un pic şi la mici elemente de design, precum blocurile optice au ştergătorul uriaş de parbriz care lipseşte. Alţii îi critică formele rectangulare şi nepractice, care arată şi mai ciopârţite în viaţa reală, dar fanii Tesla sunt încântaţi şi spun că aşteaptă cu nerăbdare punerea în producţie a acestui model Tesla.

Citește și:

VIDEO. Gates despre mașinile autonome după ce s-a urcat în una. Același impact ca și apariția PC-ului

Cele mai bune cinci instrumente de A.I. pe care fiecare cercetător ar trebui să le folosească

Schimb de replici pe Twitter între ministerele britanic și rus de Ziua Păcălelilor. Răspunsul Rusiei