• Compania Ford urmează să își impresioneze fanii cu noul model electric.
  • Automobilul urmează să fie lansat pe piață în 2024.
  • Noul model va permite transportarea unor mărfuri mai grele.

Compania de automobile Ford pornește o nouă inițiativă. La mai puțin de un an de când firma a cumpărat uzina de la Craiova, aceasta se pregătește să lanseze noul model Transit Courier, scrie Reuters.

Noul model Ford se diferențiază de celelalte, spun producătorii. Acesta este mai spațios spre deosebire de cel actual. Mai mult, dubița va asigura transportul mai multor obiecte cu o greutate mai mare.

Într-un comunicat de presă, membrii companiei au precizat că vor să fie mai prietenoși cu mediul înconjurător, având în vedere că tot mai multe state europene limitează circulația mașinilor cu motoare diesel. De aceea, varianta electrică a noului model este una salvatoare.

Recomandări

SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC
ION CRISTOIU - EDITORIAL

Nici cei care preferă vechile motorizări nu vor fi neglijați. Compania le oferă și modelul Ford Courier, care va putea fi găsit și în variantele cu motor diesel, dar și benzină.

În 2023, producția modelelor electrice Puma, Transit Courier și Tourneo Courier urma să fie preluată de uzina Craiova. Tot atunci, compania anunța că uzina din Craiova va fi deținută de compania Ford Otosan din Turcia.

Citește și: