• Porsche și-a lansat primul hypercar electric, The Mission X.
  • The Mission X este dotată cu un sistem de propulsie electrică de ultimă generație.
  • Mașina prezintă un sistem de tracțiune integrală și direcție precisă.

În noul său videoclip, creatoarea de conținut, Alexandra Mary Darvall, cunoscută sub numele de Supercar Blondie pune în valoare designul spectaculos și performanțele impresionante ale The Mission X, primul hypercar electric dezvoltat de Porsche.
Dotată cu un sistem de propulsie electrică de ultimă generație, mașina oferă o accelerație uluitoare și atinge viteze maxime impresionante, fără a polua mediul înconjurător, scrie Porsche.

„Cred că este super tare. O să închid asta ca să putem vedea forma. În mod corespunzător. Uitați, nu există oglindă, oglindă laterală, nu există nici cameră aici, ceea ce este grozav și este prima dată când am văzut asta”, a spus Alexandra Darvall, în videoclipul său.

The Mission X prezintă un sistem de tracțiune integrală și direcție precisă, care asigură manevrabilitatea și controlul optim în orice situație.
Mașina oferă o cabină spațioasă și rafinată, echipată cu cele mai moderne dotări și sisteme de asistență.

Recomandări

DEZASTRU BUGETAR LA PATRU LUNI DIN 2024
CINE IA LOCUL 2
GĂINA BĂTRÂNĂ DISTRUGE GRĂDINA BUNĂ
MARINE LE PEN VREA ALIANȚĂ CU MELONI
CIOLACU FACE ALEGEREA DUPĂ ALEGERI
ALT JOC, ALTĂ DISTRACȚIE

„Acum uită-te la aceste faruri. Cât de tare este acest lucru atât de complet reproiectat aici. Este imprimat 3D. Acestea sunt luminile de zi care coboară aici și puteți vedea designul aici, toate imprimările 3D pentru a fi puternice și ușoare. Ce părere aveți despre acest design? Acesta este un fel de model din epoca lui 917, din anii ’60”, a explicat Darvall.

Citește și: