• Prințesa de Wales a participat la prima paradă aniversară organizată în onoarea regelui Charles al III-lea.
  • Prințesa Kate a purtat o rochie verde de Andrew Gn și o pălărie asortată de Philip Treacy.
  • Prințesa de Wales este cunoscută pentru faptul că aduce un omagiu deliberat prin alegerile sale vestimentare de la evenimentele formale.

Sâmbătă, Kate Middleton a participat la prima paradă aniversară organizată în onoarea Regelui Charles al III-lea. Kate, în vârstă de 41 de ani, a luat parte la procesiune în fiecare an de când s-a căsătorit cu Prințul William în 2011 – cu excepția anilor 2020 și 2021, când evenimentul a fost redus foarte mult din cauza pandemiei COVID – evenimentul de astăzi este special, fiind primul ei în calitate de Prințesă de Wales, scrie People.

Kate a purtat o rochie verde de Andrew Gn și o pălărie asortată de Philip Treacy. Gn este un creator de modă din Singapore, iar alegerea lui Kate a fost o referință clară la Premiul Earthshot al soțului ei, Prințul William, care va organiza cea de-a treia ceremonie de decernare a premiilor în țara asiatică în noiembrie.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Verdele face, de asemenea, un aluzie la calitatea ei de colonel al Gărzilor Irlandeze și la una dintre culorile steagului Țării Galilor. Kate Middleton și Prințul William au fost numiți Prinț și Prințesă de Wales la urcarea pe tron a regelui Charles al III-lea în septembrie. Împreună cu Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani, în roșu la „Trooping the Colour”, ținutele familiei Wales au reprezentat drapelul Marii Britanii.

Kate Middleton a completat look-ul cu cercei cu safire și diamante care au aparținut anterior Prințesei Diana, purtați și anul trecut, pe care i-a asortat cu broșa specială din aur cu trifoi a Gărzii Irlandeze.

Ce a purtat prințesa Diana la parada „Trooping the Colour”


Parada aniversară regală are o noua semnificație pentru Kate în calitate de colonel onorific al Gărzilor Irlandeze. Gărzile irlandeze sunt unul dintre cele șapte regimente ale Diviziei de Casație a armatei britanice expuse la „Trooping the Colour”, iar regele Charles al III-lea a făcut-o pe nora sa colonel ceremonial în decembrie, la trei luni după aderarea sa.

În premieră, Kate Middleton și regina Camilla s-au alăturat celorlalți colonei regali pe terenul de la Horse Guards Parade în momentul în care Gărzile galeze și-au prezentat steagul. În anii trecuți, cele două femei regale urmăreau această parte a ceremoniei de pe una dintre clădirile care înconjoară parcul de paradă.

Prințesa Diana a purtat, de asemenea, culoarea verde la prima sa ceremonie „Trooping the Colour” în calitate de prințesă de Wales, în 1982.

Citește și