• Filmul concertului lui Lady Gaga pentru „The Chromatica Ball Tour” este în producție, spune cântăreața pop.
  • Gaga a confirmat vestea prin intermediul Instagram și le-a oferit fanilor detalii despre procesul creativ din ultima vreme.
  • Descrierea postării menționează, de asemenea, că a scris și a produs muzică pentru un „proiect special”.

Filmul concertului lui Lady Gaga pentru „The Chromatica Ball Tour” este în producție, spune cântăreața pop. Vineri seară, Gaga a confirmat vestea prin intermediul Instagram și le-a oferit fanilor detalii despre procesul creativ din ultima vreme, scrie Variety.

Artista a a scris pe Instagram: „Am condus start-up-ul meu Haus Labs, am făcut muncă filantropică și, în plus, am lucrat la editarea filmului The Chromatica Ball”. Ea a adăugat: „Iată o fotografie în care lucrez la editarea filmului The Chromatica Ball (în spatele meu se află un cadru din film) – abia aștept să îl vedeți.”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
„SATUL SATELOR” DIN ITALIA: PECCIOLI
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI

Descrierea postării menționează, de asemenea, că a scris și a produs muzică pentru un „proiect special”.

Turneul de 15 opriri pentru promovarea celui de-al șaselea album de studio al lui Gaga, „Chromatica”, lansat în 2020, a avut loc în 2022, cântăreața făcând opriri în America de Nord și Europa. La momentul lansării, promovarea pentru album a fost amânată din cauza COVID.

Concertul ei din Los Angeles, de pe Dodger Stadium, este probabil momentul în care a fost filmat, având în vedere că mulțimea de peste 52.000 de participanți a fost anunțată că spectacolul este înregistrat. Gaga a postat, de asemenea, despre concert pe Twitter, scriind: „30 de camere îndreptate spre tine și o ai singură dublă”.

Lady Gaga revine în „Joker: Folie à Deux”

Anul viitor, o vei putea vedea pe Gaga în filmul lui Todd Phillips „Joker: Folie à Deux”, alături de Joaquin Phoenix, care își reia rolul lui Arthur Fleck/Joker. Gaga o va interpreta pe Harley Quinn. Din distribuția secundară fac parte Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland și Harry Lawtey. Zazie Beetz, care a jucat în primul „Joker” în rolul lui Sophie, revine.

Citește și