• Apple a anunțat că Vision Pro, casca de realitate mixtă, este sold out.
  • Conform analistului Ming-Chi Kuo, Apple a vândut între 160.000 și 180.000 de unități.
  • Casca va fi disponibilă de pe 2 februarie în SUA, însă va fi aproape imposibil de cumpărat.

Apple a dat o nouă lovitură cu adevărat uriașă: 630 de milioane de dolari generați în doar 2 zile. Dacă avea cineva vreo îndoială cu privire la Vision Pro, noua cască de realitate mixtă, acestea au fost risipite rapid.

Cum a reușit Apple să genereze o asemenea sumă?

Erau îndoieli cu privire la vision pro vorbind de un nou segment pe care intră Apple, însă iată, după doar primul weekend după ce au fost, da, a fost dat drumul la precomenzi. Deja este clar că este un succes mare pentru Apple.

Analistul Ming Cico spune că în doar 2 zile Apple a reușit să vândă între 160.000 și 180.000 de unități, ceea ce știm că prețul pentru o singură unitate pleacă de la 3.500 dolari și poate ajunge chiar pe la 4000 în funcție de ce alte extra-uri cumperi. 

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Un calcul simplu ne arată că în cel mai rău caz, Apple a generat în aceste 2 zile de precomenzi suma de 630 de milioane de dolari. Desigur, am văzut și că au apărut ceva recenzii în spațiul online cu privire la vision pro și majoritatea sunt pozitive pentru această cască de re-realitate mixtă. 

Pe 2 februarie, ractica va fi lansată în magazinele din Statele Unite. Cu toate acestea, casca vision pro va fi foarte greu de găsit, deoarece este deja epuizată.

Citește și