• Inteligența Artificială va domina tehnologia și dispozitivele în 2024
  • Amenințarea cibernetică va aduce noi măsuri de protecție în 2024
  • În 2024, se va observa o îmbunătățire în problemele principale ale EV-urilor

2024 va fi un an al tehnologiei bazate pe Inteligență Artificială. Jurnaliștii de la Wall Street Journal se așteaptă la noi mașini electrice și o Realitate Virtuală palpabilă cu ajutorul căștilor de la Apple. Securitatea va fi mai puternică, iar AI-ul va deveni omniprezent, în orice dispozitiv.

Ce schimbări majore va aduce A.I. în 2024

Inteligența artificială generativă va continua să influențeze profund dispozitivele, locurile de muncă și viețile noastre. Vom vedea o creștere a instrumentelor pentru detectarea conținutului generat artificial, îmbunătățind astfel discernământul între real și A.I.

În 2024, fiecare producător important își propune să ne ofere acces la A.I. pe dispozitivele personale, rapid și ușor, chiar și atunci când acestea nu sunt conectate la internet, ceea ce o cere tehnologia actuală.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
REPETENȚII...DE LA COADA EUROPEI
EUROPA OFERĂ EMOȚIE, SUA ACȚIUNE

Apple lansează un dispozitiv de realitate mixtă, Vision Pro, cu prețul de 3,499 dolari. Acesta promite să schimbe modul în care interacționăm cu tehnologia, integrând lumi digitale și reale într-o experiență imersivă.

În 2024, se va observa o îmbunătățire în problemele principale ale EV-urilor, precum prețul și încărcarea. Vor apărea mai multe stații de încărcare rapidă, iar accesul la site-urile de încărcare Tesla se va extinde și pentru alte mărci.

Care va fi provocarea tehnologică A.I. în 2024

Să deosebim realul de creațiile AI și să ne aparam datele. Deoarece oamenii își refolosesc adesea numele de utilizator și parolele, mii de autentificări au funcționat. De aceea, în 2023, companii precum Google, Apple și Amazon au trecut la cheile de acces, un tip de autentificare care poate înlocui parolele și codurile de autentificare cu doi factori. Începând de anul viitor, Microsoft va lansa chei de acces pentru companii.

O cheie de acces este mai sigură decât o autentificare tradițională, deoarece fiecare este unică, nu va funcționa pe site-uri false concepute pentru a ne păcăli și nu poate fi furată de pe serverele companiei. Este stocat în managerii de parole și poate fi accesat cu o scanare a feței sau a amprentei. În 2024, Meta va trebui să se confrunte cu un sac de costume de la peste 40 de procurori generali de stat, care încearcă să forțeze compania să schimbe caracteristicile produselor sale despre care AG-urile pretind că dăunează minorilor. Acestea includ funcții care încearcă să maximizeze timpul petrecut al adolescenților și al adolescenților pe Instagram, subsidiara Meta.

Cum vom sta cu sănătatea?

Gadgeturile purtabile au urmărit de mult timp ritmul cardiac și somnul. În curând, vor pleca după sânge.

Apple studiază o modalitate de a urmări tensiunea arterială prin intermediul senzorilor din Apple Watch. Anul viitor, când Apple se așteaptă să comemorați cea de-a 10-a aniversare a ceasului cu un nou design, compania ar putea lansa în sfârșit funcția, care poate anunța un purtător de ceas atunci când tensiunea arterială este în creștere și îl poate direcționa pe utilizator să verifice măsurarea cu un gonflabil tradițional. manșetă, conform unui raport din Bloomberg.

Alte articole purtabile ar putea să nu fie cu mult în urmă. Fitbit a depus o cerere de brevet pentru un afișaj care ar putea estima tensiunea arterială atunci când este apăsat. Samsung a oferit măsurarea tensiunii arteriale pe ceasurile sale Galaxy de câțiva ani, deși caracteristica nu este disponibilă în SUA din motive de reglementare.

Citește și