• O aplicație numită Study Xi Strong Nation a fost lansată în 2019 pentru a permite utilizatorilor să învețe și să facă teste despre ideologiile sale.
  • Chatbotul a fost antrenat pe șapte baze de date, dintre care șase au fost asociate cu tehnologiile informaționale furnizate watchdog-ul internetului din China.
  • Chatbot-ul e antrenat pe Xi Jinping Thought, o doctrină care promovează „socialismul cu caracteristici chinezești”.

Xi Jinping își face chatbot după chipul și ideologia lui. Cel mai nou chatbot cu Inteligență Artificială din China este antrenat pe baza doctrinei președintelui chinez.

Academia spațiului cibernetic din China a anunțat la începutul acestei săptămâni chatbot-ul antrenat pe Xi Jinping Thought, o doctrină care promovează „socialismul cu caracteristici chinezești”.

Chatbotul a fost antrenat pe șapte baze de date, dintre care șase au fost asociate cu tehnologiile informaționale furnizate watchdog-ul internetului din China, Administrația spațiului cibernetic din China, scrie AP.

Recomandări

PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL
ZELENSKI CÂȘTIGĂ PRIMA RUNDĂ
SUMARIN RUSESC, REPERAT ÎN LARGUL COASTEI DE VEST A SCOȚIEI
CHINA TRIMITE DOI URȘI PANDA ÎN AUSTRALIA
CHATBOTUL A.I. DE LA META NU VINE ÎN EUROPA
ZELENSKI: PUTIN NU VA PUNE CAPĂT RĂZBOIULUI

Xi Jinping Thought a fost cea de-a șaptea bază de date pe care a fost antrenat chatbotul, potrivit unei postări a serviciului de mesagerie WeChat.

Modelul de limbaj mare antrenat de Xi este cel mai recent efort al autorităților de a răspândi ideologia liderului chinez. Elevii fac la școală cursuri despre Gândirea Xi Jinping. În 2019, o aplicație numită Study Xi Strong Nation a fost lansată în 2019 pentru a permite utilizatorilor să învețe și să facă teste despre ideologiile sale.

Citește și