• A apărut un nou tip de vacanță: sober travel.
  • Se pare că totul a pornit de la o femeie din Marea Britanie, în urma unei vacanțe pe o insulă cu o prietenă.
  • Expresia se referă la ceea ce alegi să consumi în vacanța respectivă.

Călătorii în grupuri extinse, de cuplu sau chiar singur, toate sună bine, dar acum a apărut un nou tip de vacanță: sober travel.

Expresia se referă la ceea ce alegi să consumi în vacanța respectivă. La bază, experiența are la bază două mari idei, că într-o vacanță în care nu consumi alcool și poți fi mai bine organizat poți să crești conexiunea cu oamenii pe care îi întâlnești, fie că sunt oamenii cu care ai plecat în vacanță, fie că îi cunoști acolo. De asemenea, ai mai mult timp să vizitezi, să îți rezervi mai mult timp pentru a explora locurile respective, pentru a te plimba cu bicicleta sau pe jos și mai puțin petrecerilor care au loc seara și în timpul zilei.

Se pare că totul a pornit de la o femeie din Marea Britanie, în urma unei vacanțe pe o insulă cu o prietenă. Pe parcursul vacanței a început să bea mai mult decât ar fi trebuit și a petrecut puțin timp cu prietena ei. Cu timpul s-au îndepărtat și nu au mai vorbit de loc. Așa a început schimbarea. A început să meargă singură în vacanțe, cu promisiunea de a nu consuma niciodată alcool. Astfel, ea a ajuns să fie printre primele persoane care au început să le ceară operatorilor de turism din UK să vândă și astfel de pachete turistice.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Citește și: