• Cea mai frumoasă vedere asupra Parisului o ai de pe terasa Arcului de Triumf.
  • Cele mai bune prăjituri le găsești la Pierre Hermé.
  • Vara asta ai întălnire cu Sara Bernard la Petit Palais.

Daca ești în vacanță la Paris, îți poți programa o zi doar pentru cel mai frumos bulevard din lume. Restaurante, buticuri de lux, parcuri, palate, expoziții, singura dificultate este aceea să alegi.

În Paris ai foarte multe lucruri de făcut, dar ne vom limita la Champs Elysée. Dacă ai decât o zi la dispoziție și nu vrei să alergi dintr-un colț în altul sau dacă ai mai multe și vrei ca în fiecare zi să faci altceva, poți să petreci o zi pe Champs Elysée.

Sursă: The Guardian

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Este un bulevard care începe la Arcul de Triumf și se oprește la Place de la Concorde. Este mult mai lung decât zona pe care o cunoaște toată lume și unde ne înghesuim să facem poze sau cumpărături.

Începi cu Arcul de Triumf oferind cea mai frumoasă vedere asupra Parisului pe care poți să o ai. Tot aici, în fiecare seară la ora 18 există o ceremonie specială de reanimare a flăcării pentru soldatul necunoscut care este îngropat.

Dacă vrei să alegi o terasă, poți alege Drugstore-ul Publicis care are un restaurant, un raion special unde să citești, o terasă spre Champs Elysée. Iar dacă vrei să faci cumpărături poți merge la cea mai nouă clădire Dior unde găsești ultimele colecții sau chiar Louis Vuitton.

Sursă: WWD

Dacă vine vorba de dulciuri, unele dintre cele mai delicioase prăjituri din zona Arcului de Triump le găsești la Pierre Hermé.

Sursă: Cntraveler

Citește și