• Dacă vrei să dormi în casa lui Shrek, te poți înscrie începând cu 13 octombrie în concurs.
  • Cel mult 3 persoane pot petrece o vacanţă ca-n filme în căbănuța de 2 camere a lui Shrek.
    „Mlaștina” lui Shrek se află în munții Scoției, la aprox. 100 de km sud de orașul Inverness.

Când pleci în vacanță vrei să te cazezi în locații inedite. Recent ai aflat că poți petrece o noapte în casa lui Barbie din Malibu. Cu mult timp înainte de Barbie, cel mai popular era Shrek. Airbnb a recreat „mlaștina” personajului emblematic și pune la bătaie o vacanță aici.

Căbănuța lui Shrek pare scoasă din desenele animate. Are 2 camere şi o baie situată la 20 de metri de casă. Doar 3 persoane pot sta aici. Mlaștina lui Shrek a fost construită în zona de munte a Scoţiei. Airbnb oferă acum un singur sejur gratis de 2 nopți între 27-29 octombrie. Îți poți încerca norocul și te poți înscrie în concurs pe Airbnb începând cu data de 13 octombrie. Dacă nu vei câștiga, poți opta pentru o excursie la parcul tematic din Londra- Shrek’s Adventure.

Fanii Barbie au putut închiria vara aceasta o cameră într-o casă inspirată de Barbie Dream House din Malibu, California. Anul trecut, parizienii sau turiștii au putu dormi într-o cameră din Moulin Rouge, cu interioare inspirate de filmul Moulin Rouge al lui Baz Luhrmann.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Citește și: