Airbnb a recreat „mlaștina” lui Shrek în zona de munte a Scoției. Când te poți înscrie în concurs pentru a câștiga două nopți de cazare

Când pleci în vacanță vrei să te cazezi în locații inedite. Recent ai aflat că poți petrece o noapte în casa lui Barbie din Malibu. Cu mult timp înainte de Barbie, cel mai popular era Shrek. Airbnb a recreat „mlaștina” personajului emblematic și pune la bătaie o vacanță aici.

Căbănuța lui Shrek pare scoasă din desenele animate. Are 2 camere şi o baie situată la 20 de metri de casă. Doar 3 persoane pot sta aici. Mlaștina lui Shrek a fost construită în zona de munte a Scoţiei. Airbnb oferă acum un singur sejur gratis de 2 nopți între 27-29 octombrie. Îți poți încerca norocul și te poți înscrie în concurs pe Airbnb începând cu data de 13 octombrie. Dacă nu vei câștiga, poți opta pentru o excursie la parcul tematic din Londra- Shrek’s Adventure.

Fanii Barbie au putut închiria vara aceasta o cameră într-o casă inspirată de Barbie Dream House din Malibu, California. Anul trecut, parizienii sau turiștii au putu dormi într-o cameră din Moulin Rouge, cu interioare inspirate de filmul Moulin Rouge al lui Baz Luhrmann.

Citește și:

Exit mobile version