• Un sejur de 3 ani costa minimum 39.000 $ și va fi all-inclusive.
  • Icon Of The Seas poate transporta până la 5400 de pasageri și are 2350 de angajați.
  • Croaziera vă porni la 1 noiembrie din Istanbul și primele 3 opriri vor fi în Barcelona, Bahamas și Rio de Janeiro

Icon of the Seas, unul dintre cele mai luxoase și impunătoare vase de croaziera din lume te trimite într-o croazieră unică în jurul lumii, pe o perioadă de 3 ani, scrie Wall Street Journal.

Pentru a ajunge la bordul vasului, în primul rând trebuie să-ți dorești să faci asta. Viață pe mare nu este pentru oricime, treebuie în primul rând să nu ai rău de mare. Apoi, iți trebuie bani, cel puțin 39.000 de dolari pe an.

Dacă nu ai aceasta suma în cont, poți să iți vinzi casa pentru a-ți asigura primii 3 ani de croaziera. Și spun primii 3 ani, pentru că oricine a cumpărat pachetul intial are prioritate la prelungirea nedeterminata a șederii pe vas.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Partea buna pentru angajați este că își pot continua munca remote la bordul vasului, în baza unui contract cu organizatorii croazierei, prin care oferi fluturașul de salariu care atesta că ai un venit de minimum 3500 de dolari pe luna. Alti bani nu-ți mai treebuie pe vas.

Croaziera începe pe 1 noiembrie

Totul este all inclusive, de la cele 3 mese pe zi la paharul cu vin de seara sau accesul la piscinele, saunele sau saloanele spa de la bord. Ca pensionar, poți încheia un contract pâna la sfârșitul vieții, în baza dovezii că pensia ta acoperă toate cheltuielile.

Croaziera vă porni la 1 noiembrie din Istanbul și primele 3 opriri vor fi în Barcelona, Bahamas și Rio de Janeiro. Organizatorii promit că nava vă face înconjurul lumii, însă deocamdată sunt câteva probleme logistice în ceea ce privește opririle în India, Taiwan și Hong Kong. Nava poate transporta 5600 de pasageri iar personalul, format din 2350 de membri, promite o viață de cinci stele.

Citește și: