• Trebuie să testezi aplicațiile must-have pentru travel.
  • Sunt extrem de folositoare pentru a naviga în orașe necunoscute, pentru a găsi cele mai bune locuri în care să mănânci și multe alte lucruri.
  • Una dintre aplicațiile fără care nu trebuie să pleci în vacanță este Tripit.

Prima pe listă este o aplicație numită Tripit. Este o metodă bună să ții evidența itinerariului tău. Când călătorești internațional, poate fi o provocare să-ți organizezi zborurile, hotelurile, mașinile închiriate, în special dacă vizitezi mai multe țări sau orașe, într-o singură vacanță. Tripit îți salvează ore de planificare, pentru că îți organizează tot itinerariul automat.

O altă aplicație folositoare este City Mapper. Dacă plănuiești să explorezi orașul, e aplicația potrivită pentru tine. Este aplicația perfectă dacă mergi pe jos sau cu bicicleta. Cu excepția cazului în care călătorești cu mașina, cele mai multe aplicații de hărți nu sunt foarte bune pentru a vă localiza cu exactitate, ceea ce poate cauza bătăi de cap dacă încerci să mergi pe jos sau cu bicicleta prin oraș. Citymapper a cartografiat sute de orașe din întreaga lume și îți oferă estimări foarte precise ale timpilor de mers pe jos, ale orarelor de autobuz și multe altele.

Citește și

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI