• Fanii pot închiria oficial pe Airbnb casa de vis a lui Barbie din Malibu.
  • Vila roz este dotată cu un patinoar disco, un tobogan roz uriaș și o piscină infinită.
  • Ken, interpretat de Ryan Gosling, le va oferi fanilor o experiență unică în luna iulie a acestui an în casa de mărime naturală.

Fanii pot închiria oficial pe Airbnb casa de vis a lui Barbie din Malibu, găzduită de Ken, interpretat de Ryan Gosling. Acesta le va oferi fanilor o experiență unică în luna iulie a acestui an în vila în mărime naturală, inspirată de jucării, dovedind că este mai mult decât „Doar Ken” .

Pe 17 iulie, la ora 10 a.m. PT, toți cei care se află în Barbie Land pot solicita rezervarea camerei lui Ken în Barbie’s DreamHouse la airbnb.com/kendreamhouse pentru două sejururi individuale de o noapte pentru până la doi oaspeți, scrie Variety.

Câștigătorii selectați vor sta la conacul roz din Malibu pe 21 și 22 iulie, gratuit

Câștigătorii selectați vor sta la conacul roz din Malibu pe 21 și 22 iulie, gratuit, pentru a se răsfăța cu toată energia Kenergy pe care o oferă casa renovată de pe plajă.

„Cu toții avem vise, iar Barbie este suficient de norocoasă să aibă o casă plină de ele” , a declarat Ken prin intermediul unui comunicat de presă. „Dar acum, este rândul meu și abia aștept să găzduiesc oaspeți în interiorul acestei case unice în felul ei. ”

Casa de vis din Malibu, recent renovată, este vopsită cu acel roz caracteristic lui Barbie. În timpul șederii lor, oaspeții se vor răsfăța cu oportunitatea de a se uita prin garderoba lui Ken, vor învăța să danseze pe ringul de discotecă în aer liber, vor putea să testeze la piscina infinită și vor lua acasă o bucată exclusivă din Kendom cu un set de patine și plăci de surf Impala galbene și roz.

Găzduirea lui Ken sărbătorește lansarea, din 21 iulie, a filmului „Barbie” de Greta Gerwig, scris de Gerwig și Noah Baumbach. Filmul îi va avea în distribuție pe Margot Robbie, Gosling, America Ferrara, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman și Will Ferrell.

Citește și

VIDEO. Cercetătorii japonezi au dezvoltat braţe robotice pentru a stimula creativitatea: „În viitor, am putea vedea oameni cu aripi la spate”

FOTO-VIDEO. Rihanna promovează noua colecție pentru bărbați Louis Vuitton. Cântăreața a pozat cu burtica de gravidă la vedere

Sondaj Mediafax.ro-ZF.ro-Aleph News: 78% dintre respondenţi spun că rebeliunea Wagner a fost o manevră, la înţelegere cu Putin