• Patru rezidenți din Carolina de Sud au fost scoși dintr-o dubiță de membrii cartelului din Matamoros, Mexic.
  • Expertul în securitate în călătorii Kevin Coffey a declarat că orice turist care călătorește în Mexic trebuie să își facă multe teme de securitate.
  • Regiunile vor fi desemnate la diferite niveluri de pericol, de la nivelul 1 la nivelul 4.

Opt cetățeni americani au fost răpiți în Mexic în ultimele două luni, iar cel puțin doi au fost uciși, ceea ce i-a făcut pe americani să se întrebe cât de sigur este să meargă la sud de graniță. Într-un episod îngrozitor, patru rezidenți din Carolina de Sud au fost scoși dintr-o dubiță de membrii cartelului din Matamoros, Mexic. Doi dintre ei au fost executați, iar alți doi au fost găsiți în viață, dar îngroziți, după patru zile de căutări.

Săptămâna aceasta, FBI a oferit, de asemenea, o recompensă de 20.000 de dolari pentru informații care să conducă la întoarcerea unui alt cetățean american, Maria del Carmen Lopez, care a fost răpită în Colima la 9 februarie.

În timp ce țara se lansează în vacanța de primăvară, The Post a vorbit cu experți în turism pentru a vedea ce măsuri de precauție ar trebui să ia oamenii pentru a se bucura de o călătorie sigură și fără stres în Mexic. Expertul în securitate în călătorii Kevin Coffey a declarat că orice american care călătorește la vecinul din sud trebuie să își facă multe teme de securitate și siguranță în zona locală pe care intenționează să o viziteze înainte de a călători.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Riscurile unei călătorii în Mexic

O persoană obișnuită petrece ore întregi cercetând unde va merge și ce va face – foarte puțini oameni își petrec timpul analizând riscurile”, a declarat Coffey, care a petrecut ani de zile în cadrul poliției din Los Angeles investigând infracțiuni de călătorie. Odată ce părăsești Statele Unite, trebuie să știi câte ceva despre locul în care te duci.

Dacă nu o faci, uneori, ajungi în locul nepotrivit.” Coffey consideră că site-ul web al Departamentului de Stat, care conține informații specifice despre Mexic și despre destinațiile din această țară, este cea mai importantă resursă pentru americani.

Fiecare persoană va avea un nivel de risc diferit cu care se va simți confortabil”, a adăugat el – fără a dori să facă o declarație generală cu privire la faptul că este sau nu sigur să călătorești acolo.

Dacă luați decizia de a pleca, ar trebui să vă înregistrați la ambasada SUA cea mai apropiată de destinația prin intermediul programului Smart Traveler Enrollment Program, a spus Coffey. Beneficiile acestei înregistrări gratuite includ actualizări privind condițiile de siguranță în destinația dumneavoastră sau să vă contactați în cazul unui dezastru natural, al unei tulburări civile sau al unei urgențe familiale, se arată pe site-ul web.

Citește și

  1. Funcțiile ascunse ale Google Maps. Ce ar trebui să știm
  2. Rolls Royce schimbă traiectoria. Va construi un reactor nuclear pentru o viitoare bază lunară
  3. VIDEO. Cum arată interiorul unei case de 11,9 milioane de dolari din Colorado. Are o pârtie de schi privată