• FTLO Travel (For the Love of Travel) s-a impus prin oferta de turism fără telefon.
  • Prețul participării la o excursie în Havana sau Roma începe de la 2.000 $.
  • Ofertele se bazează pe milenialii care caută să renunțe la tentațiile tehnologiei.

Ai un smartphone, dar cum te descurci dacă nu l-ai mai avea? O agenție de turism din Statele Unite îți oferă și un preț pentru o călătorie în care să renunți la dispozitivele electronice.

Compania FTLO Travel (For the Love of Travel) se laudă din februarie 2024 cu o campanie turistică în care diferite destinații din Cuba, Portugalia sau Islanda îți sunt oferite fără să apelezi în timpul călătoriei la telefonul mobil. Călătoriile cu durate ce variază de la cinci zile la o săptămână îți promit experiențe în care ești ferit de telefon, rețele sociale, mesaje electronice.

Detoxifierea include și lipsa hărților electronice și a traducerii automate pe care o poți folosi atunci când apelezi la telefon. Oferta turistică ar compensa deconectarea electronică cu interacțiuni mai autentice, spune oferta, conversații întâmplătoare cu străini și chiar cu luxul de a te rătăci”.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

În principiu, prețul pentru un loc într-un grup de 14 persoane pentru o asemenea călătorie pornește de la 2.000 de dolari. Fondatoarea FTLO Travel, Tara Cappel susține că ideea i-a venit în 2018, când a călătorit în Cuba împreună cu sora sa. Grupul țintă al demersului sunt tinerii cu vârste cuprinse între 25 și 29 de ani.

Citește și