• O debara transformat în cafenea și bar de cocktailuri, la un bar pentru o singură persoană și un muzeu într-o cabină telefonică, acestea sunt cele mai mici clădiri din Marea Britanie.
  • Jemma O’Brien a transformat o debara, care trebuia să adăpostească scările de la apartamentul de la primul etaj al blocului, într-o cafenea.
  • Cea mai mică casă din Marea Britanie, acum o atracție turistică, are are 6, 12 metri pătrați.

De la o debara transformat în cafenea și bar de cocktailuri, la un bar pentru o singură persoană și un muzeu într-o cabină telefonică, iată care sunt cele mai mici clădiri din Marea Britanie.

Cafenea și cocktail bar Kiosk, Manchester

Jemma O’Brien a transformat o debara, care trebuia să adăpostească scările de la apartamentul de la primul etaj al blocului, într-o cafenea. Clădirea are 3 metri pătrați și se află în zona Didsbury din Manchester, scrie The Guardian.

Platform 3 pub, Esher, Surrey

Alex Coomes a reușit să facă dintr-un fost birou un pub de doar de 30 cm x 38 cm, unde poate intra un singur client. Proprietarul l-a deschis în 2015 ca un kerb-side pickup pentru berile fabricate de el, dar s-a transformat rapid într-un micropub de succes.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Milburn primary school, Penrith, Cumbria

La școala primară Milburn, care este construită pe clădirea originală din 1851, sunt înscriși 13 copii. „Sunt cam toți copiii din sat și câțiva care vin din afara satului”, spune Hayley Dixon, 36 de ani, singura profesoară cu normă întreagă a școlii.

Colosseum cinema, Bournemouth

Într-un magazin de încălțăminte abandonat dintr-o arcadă victoriană, Paul Whitehouse a creat un cinematograf ale cărui săli de proiecție – „fiecare de mărimea unui salon”- pot găzdui opt, 10 și, respectiv, 15 persoane.

10 Lower Gate Street, Conwy

Cea mai mică casă din Marea Britanie, acum o atracție turistică, unde în singurul dormitor abia încape o saltea dublă, a fost lăsată moștenire actualului proprietar, Jan Tyley, în 2015 de către mătușa sa. Clădirea are 6, 12 metri pătrați, ceea ce o face mai mică locuință din țară.

Citește și: