• Arsena și Dan au modificat o fostă stație de transformare electrică într-o casă de vacanță.
  • Renovarea a durat opt luni de zile și a fost gata abia la final de an.
  • Stația de transformare electrică a fost construită în perioada anilor 1923-1926.
  • Clădirea are o amprentă de 11 metri pătrați și o înălțime de 7 metri.
  • Parterul are 5.58 metri pătrați, iar etajul vine cu 4.62 metri pătrați.

Garsoniera de 11 mp de la Cluj are concurență. De data aceasta, în Sinaia. Deci, unde reușim „să încăpem” și noi de-o vacanță? România are câteva castele celebre: Bran, Peleș și al său Pelișor, castelul Corvinilor, Cantacuzino, dar foarte puțini știți și de acesta. Bijuteria arhitecturală a luat naștere din dorința de experiență inedită. Clădirea este o fostă stație de transformare electrică. Aici intră în joc Arsena și Dan care locuiesc în București și care și-au dorit o casă de vacanță la care costul întreținerii să nu se simtă.

Renovarea a durat opt luni de zile și a fost gata abia la finalul anului trecut. Imobilul face parte dintr-o serie de alte 7 stații amplasate și proiectate diferit în Sinaia. Acest mini-castel a fost construit în perioada 1923-1926. 5.58 mp – parterul, zona de acces, camera de zi, spațiu de dormit secundar + dulapuri încastrate în toate nișele posibile și scară suspendată.

La etaj sunt 4.62 mp pentru dormitor, dar și spațiu de lucru rezultat prin închiderea saltelei rabatabile cu rol și de canapea + baie, iar la demisol sunt 3.96 mp pentru bucătărie, 1.35 mp pentru o nișă de depozitare și 1 metru pătrat pentru podul de depozitare.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

Citește și