• Trendul Mob Wife se inspiră în mare parte din filmele vechi cu mafioți.
  • Dua Lipa, Hailey Bieber, Kendall și Kyile Jenner, dar și logodnica lui Jeff Bezos, Lauren Sanchez au îmbrățișat acest stil.
  • Look-ul este completat de bijuterii cu diamante, blănuri supradimensionale.

Femeia fatală capătă noi valențe și arată diferit. Un nou trend acaparează rețelele de social media – Mob Wife. Luxul trebuie să fie la vedere și trebuie să emani putere prin fiecare por.

Trendul Mob Wife se inspiră în mare parte din filmele vechi cu mafioți. Stilul luxuriant a luat cu asalt TikTok-ul , iar vedete precum Dua Lipa, Hailey Bieber, Kendall și Kyile Jenner, dar și logodnica lui Jeff Bezos, Lauren Sanchez au îmbrățișat acest stil. Look-ul este completat de bijuterii cu diamante, blănuri supradimensionale, dar și costume cu animal print.

Estetica soției mafiote este reprezentat de tot ce nu este minimalist. Stilul este strălucitor, strident și plin de logo-uri de designer. Cel mai important aspect al acestui stil este atitudinea și dacă vrei să consumi alcool să nu uiți de Martini. Nicola Moulton, expert în machiaj și îngrijire a pielii la Beauty Pie spune cum estetica soției mafiote este despre îmbrățișarea glamourului îndrăzneț și dezordonat. Machiajul ochilor se realizează cu nuanțe închide de maro, pentru buze poți să optezi pentru roșu aprins sau vișiniu, unghiile trebuie să fie mereu roșii, iar părul trebuie să fie ușor ciufuluit și cu cât mai mult volum.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și