• Italia este recomandată pentru ruinele orașului Pompei.
  • National Geographic recomandă 15 destinații turistice din Europa.
  • Albania este prima pe lista recomandărilor datorită munților săi.

Printre recomandări se află și călătoria cu trenul prin Europa. Țările care organizează competiții sportive sunt și ele menționate. National Geographic recomandă Germania pentru Euro 2024. Cel mai uscat deșert din lume, Atacama din Chile, a apărut pe listă.

Sunt 30 de locuri de pe toată planeta în lista făcută de revista National Geographic, iar jumătate dintre ele sunt în Europa. Poți să alegi Albania pentru munții pe care revista îi numește „steaua în devenire a Europei”.

Italia este recomandată pentru ruinele orașului Pompei sau Scoția, care are 13 rezervații naturale în patrimoniul UNESCO. Dacă nu te lasă inima să alegi, poți să pleci într-o călătorie pe tot continentul, cu trenul. Europa mai are un avantaj în 2024 – competițiile sportive care au loc aici.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Revista National Geographic recomandă să nu ratezi Germania, care organizează Euro 2024, dar nici Franța nu trebuie ocolită – în iulie au loc la Paris Jocurile Olimpice. Totuși, dacă vrei să pleci din Europa, îți rămâne cealaltă jumătate de listă. Printre recomandări se află cel mai uscat desert din lume – Atacama din Chile, Statul New York sau Peninsula Yucatan din Mexic.

Citește și: