• Ghidul Michelin a făcut topul hotelurilor de lux din America.
  • 11 hoteluri americane au fost premiate cu câte 3 chei.
  • 5 din hoteluri sunt in California, 4 în New York și 2 în Los Angeles.

Ca să fii sigur că ești într-un hotel veritabil poți apela la Ghidul Michelin. După modelul francez, Ghidul Michelin a făcut și topul hotelurilor de lux din America. 11 hoteluri au fost premiate cu câte 3 chei – asta e unitatea de măsură. 5 din hoteluri sunt in California, 4 în New York și 2 în Los Angeles. Hotelurile din New York sunt: Aman, Casa Cipriani, Crosby Street Hotel și The Whitby Hotel.

La începutul lunii, 24 de hoteluri din Franța au primit inițial câte trei chei. Doar 124 de hoteluri din întreaga lume au reușit să obțină un loc pe lista de debut de la Michelin.

Românii primesc o șansă în plus pentru turism datorită Comisiei Europene.

Recomandări

CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT
CE STAȚIUNI AU ALES ROMÂNII
BRAZILIA ESTE LOVITĂ DE INUNDAȚII
CINE MERGE ÎN FINALA EUROVISION

UE oferă peste 35 mii de abonamente gratuite tinerilor europeni ca să meargă într-o vacanță prin Europa, cu trenul. Pentru maxim o lună. Inițiativa se numește „Descoperă UE” și face parte din programul Erasmus+. Pe lângă cele 27 de state membre ale Uniunii, tinerii pot vizita și Liechtenstein, Macedonia de Nord, Serbia, Turcia, Norvegia si Islanda. Candidații trebuie sa aibă 18 ani și să se înscrie până pe 30 aprilie. Mai ai trei zile.

Citește și