• Xaynor este cea mai nouă proprietate anunțată de NEOM.
  • Xaynor va fi așezat în wadisurile naturale din Golful Aqaba.
  • Aquellum, care va fi complet ascunsă într-un munte, permițându-vă să scăpați cu adevărat de agitația vieții de la oraș.

Xaynor este cea mai nouă proprietate anunțată de NEOM, orașul viitorului de un miliard de dolari din Arabia Saudită. Spațiul exclusivist va găzdui spații interioare și exterioare și va fi deschis doar pentru membri. Vei putea să te amesteci și să te relaxezi cu vedere panoramică la apă, scrie Time Out.

Xaynor va fi așezat cu totul imaculat în wadisurile naturale din Golful Aqaba și va avea o intrare cu baldachin.

Facilitățile NEOM Xaynor

Stațiunea de pe plajă va fi mărginită de o piscină curgătoare și de o floră nativă. Xaynor va oferi, de asemenea, buticuri, un spa de clasă mondială, un centru de wellness și un loc de divertisment de marcă. Xaynor va oferi, de asemenea, saloane pe plajă și restaurante gourmet.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Spațiul va avea, de asemenea, restaurante de specialitate și un club de noapte. Spațiul unic va fi folosit, de asemenea, pentru sărbători și spectacole. Xaynor a fost conceput pentru ca oamenii să se bucure de experiențe personalizate.

Mai multe proiecte NEOM

Xaynor nu este singura destinație care urmează să apară în curând în Golful Aqaba al NEOM. Linia de coastă va fi presărată cu destinația suprarealistă de divertisment și artă Utamo, destinația turistică de lux în inima naturii Siranna și Leyja, o oază naturală care va fi o locație cu multiple fațete, cu sustenabilitatea în prim plan. Există, de asemenea, Aquellum, care va fi complet ascunsă într-un munte, permițându-vă să scăpați cu adevărat de agitația vieții de la oraș.

Citește și: