• Europa îți oferă câteva destinații perfecte pentru a te recrea.
  • În Atena ai parte de maxime de 15 grade.
  • Lisabona, capitala Portugaliei, iese în evidență prin arhitectura și ai maxime de 16 grade.

Dacă te-ai săturat de vremea rece din țară și cauți soarele, Europa îți oferă câteva destinații perfecte pentru a te recrea. Europa oferă destinații cu orașe spectaculoase prin arhitectură și tradiții, locuri instagramabile, dar și mâncare pentru toate gusturile.

În Atena ai parte de maxime de 15 grade. Capitala elenă este destul de aproape de România și să nu nu uităm că Atena este una dintre destinațiile de top ale lumii în ceea ce privește siturile arheologice. Luna februarie este o lună plină de evenimente în Grecia, deci e momentul perfect să faci o vizită scurtă.

Lisabona, capitala Portugaliei, iese în evidență prin arhitectura și ai maxime de 16 grade. Recomandările te îndreaptă către Alfama, cel mai fermecător cartier istoric din Lisabona. Barcelona, capitala Cataloniei este un oraș care oferă o multitudine de atracții turistice, unele foarte greu accesibile în sezonul estival din cauza aglomerației.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE

Deja e clișeic să vizitezi La Sagrada Familis, Casa Mila sau Parcul Guell, dar dacă nu ai vizitat aceste atracții până acum, e timpul. Dacă ești acolo pe 12 februarie poți să mergi la festivalul Santa Eulalia, o sărbătoare ce cuprinde multe evenimente stradale, deci nici aici nu te plictisești. Luna februarie este perfectă pentru a face o vizită în Limassol pentru a scăpa de aglomerația din sezonul estival. Limassol este cu adevărat spectaculos prin siturile sale arheologice și dacă ții cont de propunerea asta, poți vizita și superba Cascadă Kalidonia, la care ajungi pe un traseu de 2,4 km.

Citește și