• Avianca Airlines din Columbia este cea mai punctuală companie aeriană.
  • Pe locul doi se află Azul din Brazilia.
  • Cel mai punctual aeroport din lume este Aeroportul Internațional Minneapolis – Saint Paul.

Ce poate fi mai enervant decât să-ți întârzie sau să ți se anuleze zborul? Fie că ajungi sau pleci dintr-o destinație, timpul este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când pleci într-o călătorie.

Pe ce companii aeriene ne putem baza

Ultimele rezultate ale companiei de analiză a datelor de călătorie Sirium au arătat că cea mai punctuală companie a fost Avianca Airlines din Columbia. Aceasta are o rată de performanță de 85,73%. A doua companie este Azul din Brazilia  cu 85,51%. Qatar Airways a ajuns pe locul al treilea, cu o rată de 85,11%.

Punctualitatea este calculată dacă avionul ajunge la poartă în 15 minute de la ora de sosire și dacă pleacă în 15 minute de la ora de plecare. În Asia-Pacific, transportatorii japonezi All Nippon Airways și Japan Airlines a ocupat primele două locuri. Ratele de performanță au fost de 82,75% și, respectiv, 82,58%.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

Lista celor mai punctuale aeroporturi

Aeroportul Internațional Minneapolis–Saint Paul este cel mai punctual aeroport din lume. Acesta a fost urmat de Aeroportul Internațional Rajiv Gandhi al Indiei care în urmă cu 2 ani nu se afla nici în top 10, dar datorită investițiilor uriașe a a juns pe locul al 2 lea.

Citește și