Pe ce companii aeriene ne putem baza? Topul celor mai punctuale dintre ele

Ce poate fi mai enervant decât să-ți întârzie sau să ți se anuleze zborul? Fie că ajungi sau pleci dintr-o destinație, timpul este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când pleci într-o călătorie.

Pe ce companii aeriene ne putem baza

Ultimele rezultate ale companiei de analiză a datelor de călătorie Sirium au arătat că cea mai punctuală companie a fost Avianca Airlines din Columbia. Aceasta are o rată de performanță de 85,73%. A doua companie este Azul din Brazilia  cu 85,51%. Qatar Airways a ajuns pe locul al treilea, cu o rată de 85,11%.

Punctualitatea este calculată dacă avionul ajunge la poartă în 15 minute de la ora de sosire și dacă pleacă în 15 minute de la ora de plecare. În Asia-Pacific, transportatorii japonezi All Nippon Airways și Japan Airlines a ocupat primele două locuri. Ratele de performanță au fost de 82,75% și, respectiv, 82,58%.

Lista celor mai punctuale aeroporturi

Aeroportul Internațional Minneapolis–Saint Paul este cel mai punctual aeroport din lume. Acesta a fost urmat de Aeroportul Internațional Rajiv Gandhi al Indiei care în urmă cu 2 ani nu se afla nici în top 10, dar datorită investițiilor uriașe a a juns pe locul al 2 lea.

Citește și

Exit mobile version