• Descoperi o lume cu totul aparte, mai sălbatică, dar atașată de tradiții în „călcâiul cizmei”.
  • Una dintre destinații este Alberobello – o să vizitezi Casele Trulli, care fac parte din patrimonial UNESCO.
  • Circuitul în Puglia durează 7 zile și prețul începe de la 1500€.

Unde îți faci vacanța la vară? Ce zici de un circuit în Puglia! Plaje albe cu nisip fin, centre istorice medievale, castele, peșteri și tradiții populare, te așteaptă să le descoperi.

„Recomand sudul Italiei, această regiune pe care turiștii din România încă nu o cunosc. Recomand acest itinerar, pentru că veți descoperi o salbă de localități micuțe, intime, cochete, aflate pe marginea superbei Mări Adriatice. Recomand în primul rând să ajungeți la Castel del Monte, un castel unic din secolul al XIII-lea, inclus pe lista patrimoniului UNESCO. Recomand Salento, aflat exact în stocul insulei italiene, locul numindu-se țara Soarelui, a Mării și a Vântului, un loc magic unde puteți experimenta acea Italie autentică și mai puțin turistică”, a declarat Florin Ionescu, consultant în turism, pentru Aleph News.

„V-aș recomanda să ajungeți în cunoscutul Alberobello, acea localitate micuță, parcă coborâtă din povești, dintr-un teritoriu mitic, pentru a ajunge apoi în Matera, care a fost zona în care s-a filmat inclusiv „Patimile lui Hristos”, în regia lui Mel Gibson. Vom încheia circuitul în Bari”, a adăugat Florin Ionescu.

Recomandări

PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL
ZELENSKI CÂȘTIGĂ PRIMA RUNDĂ
SUMARIN RUSESC, REPERAT ÎN LARGUL COASTEI DE VEST A SCOȚIEI
CHINA TRIMITE DOI URȘI PANDA ÎN AUSTRALIA
CHATBOTUL A.I. DE LA META NU VINE ÎN EUROPA
ZELENSKI: PUTIN NU VA PUNE CAPĂT RĂZBOIULUI

Citește și