• Tarom a anulat zborurile spre și dinspre Tel Aviv din cauza conflictului dintre Israel și palestinieni
  • Pasagerii pot să își reprogrameze călătoria gratuit sau pot primi întreaga valoare a biletului sub formă de voucher
  • Compania aeriană națională din israel, El Al operează zboruri pentru a-și aduce cetățenii acasă

Tarom anunță că a anulat zboruile spre și dinspre Tel Aviv din cauza conflictului dintre israelieni și palestinieni. Într-o postare pe Facebook, compania aeriană transmite că le permite pasagerilor să-și reprogrameze călătoria gratuit, iar în situația în care pasagerii decid să-și anuleze zborul, va rambursa întreaga valoare a biletelor sub forma unui voucher.

„Având în vedere evoluția evenimentelor din #Israel, vă informăm de faptul că #TAROM va anula zborurile de azi, 17 mai 2021, spre/dinspre 𝗧𝗲𝗹 𝗔𝘃𝗶𝘃, ROT153 și ROT154”, se arată în mesajul transmis.

Compania aeriană spune că este în contact permanent cu autoritățile din Israel și va relua zborurile atunci când situația le va permite. „#TAROM este în permanent contact cu autoritățile aeroportuare din Israel, operând zboruri spre/dinspre această destinație (atunci când este permis) conform directivelor și a regulamentelor autorităților naționale și internaționale”, scrie Tarom pe Facebook.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

De asemenea, Tarom le recomandă călătorilor să urmească site-ul companiei, www.tarom.ro, pentru a fi la curent cu eventualele modificări ce pot apărea.