• În Corbug, Germania, te bucuri de târgurile de Crăciun, cu cele mai bune bucate tradiționale.
  • Vinul fiert și faimoșii cârnați Bratwurst sunt nelipsite în Corbug, de Crăciun.
  • Broadway Late Night Christmas Shopping te așteaptă cu numeroase chilipiruri.
  • Orașul croat Zagreb a fost votat trei ani la rand „orasul cu cel mai frumos târg de Craciun”.

Zilele trec, iar sărbătorile îți bat cu pași repezi la ușă. Ai pregătit deja cadourile pentru cei dragi, însă nu știi unde să-și petreci Crăciunul? Iată câteva destinații mai puțin cunoscute, perfecte pentru un Crăciun tradițional, în familie.

Prima recomandare este orășelul balvarez Coburg din Germania, unde te bucuri de cele mai faimoase târguri, cu produse artizanale sau din ceramică și preparate tradiționale alese, precum nelipsitul vin fiert și faimoșii cârnați Bratwurst. Dacă ești pregătit pentru vremea rece de afară, nu trebuie să ratezi o excursie în Brodway, Anglia. Broadway Late Night Christmas Shopping te așteaptă cu numeroase chilipiruri, muzică live, plimbări cu trăsura și mâncare din belșug.

Orașul croat Zagreb, votat trei ani la rand „orasul cu cel mai frumos târg de Craciun”, cu siguranță merită o șansă. Anul acesta, din 30 noiembrie pana pe 7 ianuarie, tot orașul se transformă într-o poveste de iarnă, cu tot felul de surprize și evenimente specifice, de la mirosul de turtă dulce și vin fiert, la colecții de artă și decorațiuni de neuitat.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
MUZICA REVINE PE TIKTOK
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE

Citește și