• Muntele Pelion, aflat în Grecia Centrală, este plin de sate pitorești.
  • Satul Portaria a devenit faimos pentru produsele sale din mătase, mai ales prentru batiste.
  • Zagora este, de asemenea, binecunoscut pentru varietatea de fructe produse în zonă, inclusiv căpșuni, prune, mere, pere și prune.

Toamna aceasta poți să descoperi Grecia rurală, pitorească și o Grecie muntoasă, sălbatică, dar cu arome calde și îmbietoare, pe care, poate nu le cunoști.

Muntele Pelion, care se află în Grecia centrală, este plin de sate pitorești. Fiecare sat din zona Muntelui Pelion este binecunoscut pentru restaurantele sale, oferind mâncăruri locale delicioase, băuturi grecești și vinurile sale aromate, așa că nu va fi doar o vacanță în care vei pica seara ostenit, ci toate simțurile îți vor fi fost bucurate.

Milies, construit sub forma unui amfiteatru pe versanții verzi ai Muntelui Dikri, ar fi o primă oprire. Satul este considerat a fi unul dintre cele mai pitorești și tradiționale din regiunea Muntelui Pelion. Satul poartă acest nume deoarece este renumit pentru producția sa de mere. Localitatea rurală are atât de multe de oferit, inclusiv fântâni de marmură, conace vechi și numeroasele sale plantații de măslini argintii, care acoperă versanții din apropiere.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Satul Portaria a devenit faimos pentru produsele sale din mătase, mai ales prentru batiste. Satul Zagora poartă vii amintirile trecutului său, ruinele unui castel și ale unei necropole fiind doar câteva dintre atracțiile zonei.

Casele din acest sat au fost construite în stilul arhitecturii populare din secolele 17 și 18, cu ferestre false decorate și uși din lemn sculptate. Zagora este, de asemenea, binecunoscut pentru varietatea de fructe produse în zonă, inclusiv căpșuni, prune, mere, pere și prune.

Citește și: