• Deși Mongolia pare cam greu de accesat, cei de la Lonely Planet i-au acordat medalia de aur.
  • Mongolia are niște munți absolut superbi.
  • India este descrisă ca fiind „cea mai colorată țară din lume”.

Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului 2023 și cel mai probabil te gândești în ce loc nou vei pași pentru prima dată în 2024. Nu-ți face griji, Lonely Planet a făcut un top al celor mai tari destinații pentru anul viitor. Fie că alegi un concediu prelungit unde vrei să profiți de soare sau alegi un trip mai energic în care să escaladezi munții, există suficiente variante din care să alegi.

Deși Mongolia pare cam greu de accesat, cei de la Lonely Planet i-au acordat medalia de aur, fiind o țară ideală pentru cei care caută spații deschise, aventuri și cultură. Capitala Mongoliei, Ulaanbaatar, oferă niște atracții unice și oamenii de acolo sunt extrem de prietenoși și abia așteaptă să îți arate cultura lor. Mai mult, dacă ești fan hicking, Mongolia are niște munți absolut superbi.

India se clasează pe locul 2. India este descrisă ca fiind „cea mai colorată țară din lume”. De asemenea, cei de la Lonely Planet recomandă călătorilor să facă o excursie de 3.000 de kilometri cu vaporul MV Ganges Vilas, cea mai lungă croazieră fluvială din lume. India este una dintre cele mai vechi civilizații de peste 5000 de ani, și are incluse în Patrimoniul UNESCO, 36 de situri de care se pot bucura vizitatorii.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Destinația de top a Europei rămâne tot orașul iubirii, Paris

Aici poți explora unele dintre cele mai frumoase muzee din întreaga lumea, dar să nu uităm de faimoasele „pain au chocolat”, pe care trebuie să le încerci orice ar fi dacă ajungi acolo. De asemenea, Parisul va oferi vizitatorilor noi modalități de a interacționa cu orașul pe măsură ce se pregătește să găzduiască Jocurile Olimpice și Paralimpice de vară.

Pe listă este inclusă și Roma. Că tot este azi ziua internațională a pastelor, cred că încă mai e timp de o fugă la Roma și anul acesta.

Citește și: