• Tokyo este cea mai bună destinație de turism pentru shopping.
  • Tokyo este orașul cu cele mai multe magazine de haine de lux.
  • Tokyo are 217 magazine de haine de lux.

Haina face omul să plece în lume. A apărut topul orașelor în care trebuie să ajungi dacă vrei să iți iei haine de lux, iar cel mai bun oraș pentru shopping e Tokyo și a fost împins în față de Rakuten Fashion Week și de cele 217 magazine de unde poți să iți cumperi haine de lux, conform agenției de turism Lartisen.

Podiumul rămâne în Asia: cu Hong Kong și Seoul pe locul trei, iar europenii prind locul 4 la magazine de lux cu Paris. Americanii și cele 124 de magazine de lux din New York sunt pe locul 5 în topul făcut de Lartisen.

Reputația modei din Tokyo – stimulată de stilul de stradă inspirat și de Rakuten Fashion Week – atrage în mod constant iubitorii de cumpărături în oraș”, a scris echipa în concluziile raportului. Potrivit cercetării noastre, Tokyo este cel mai bun oraș din lume pentru cumpărături de lux. Am constatat că capitala Japoniei are 217 magazine de designer – cele mai multe din analiza noastră -, Armani având cea mai mare prezență.”

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

În ceea ce privește al doilea cel mai bun oraș pentru cumpărături, această onoare a revenit Hong Kong-ului, care, potrivit lui Lartisien, are 211 magazine de designer. Alegerea este bogată pentru cumpărătorii din Hong Kong, de la centrele comerciale Landmark și Elements până la numeroasele magazine emblematice”, a scris acesta, adăugând că, deși orașul nu are la fel de multe magazine ca Tokyo, găzduiește cel mai mare număr de persoane cu valoare netă foarte mare” de pe Pământ, care sunt mai mult decât bucuroase să scoată bani grei pentru haine de designer.

Citește și