Un mic sat din Elveția este luat cu asalt de turiști, după ce un popular serial sud-coreean a fost filmat acolo

Popularitatea unei k-drame a adus un număr mare de turiști asiatici într-un sat pitoresc din Elveția.

,,Crash Landing on You” este o k-dramă care prezintă povestea de dragoste dintre o femeie din Coreea de Sud și un bărbat din Coreea de Nord, adică o iubire aproape imposibilă. După filmarea unei scene emblematice în Iseltwald, micul sat elvețian a fost foarte vizitat de turiști și fani ai serialului.

Potrivit managerului biroului local de turism, Titia Weiland, satul de aproximativ 400 de persoane a înregistrat de anul trecut 1.000 de vizitatori pentru fiecare localnic, scrie presa internațională.

Serialul extrem de popular a fost difuzat pentru prima dată în decembrie 2019. Dar, având în vedere că restricțiile COVID s-au ridicat doar recent în mare parte din Asia, fanii k-dramei își îndeplinesc acum visele de călătorie.

Pentru ce vin oamenii mai exact

Când Yoon Se-ri, protagonista, trece accidental granița și ajunge în Coreea de Nord, se întâlnește întâmplător cu Ri Jeong-hyeok, căpitan în armata nord-coreenilor. În loc să o raporteze, acesta încearcă să o ajute să ajungă acasă.

,,Crash Landing on You” spune povestea suprarealistă a unei moștenitoare miliardare sud-coreene, Yoon Se-ri, care ajunge din greșeală cu parapanta în zona demilitarizată, prăbușindu-se peste căpitanul Ri Jeong-hyeok, care îl servește pe liderul nord-coreean Kim Jong Un. În loc să o raporteze, acesta încearcă să o ajute să ajungă acasă.

,,Pentru sud-coreeni este imposibil să întâlnească persoane din Coreea de Nord. Dar în serial ei se îndrăgostesc unul de celălalt și se întâlnesc în Elveția” , explică Haneuil Lee, în vizită cu prietenii ei din Coreea de Sud.

Pentru cele două personaje, Elveția devine un loc special de întâlnire.

Există o scenă filmată la capatul debarcaderului din sat, cu Ri Jeong-hyeok, care cântă la pian. Fanii serialului nu ratează acest obiectiv când ajung în micul sat elvețian.

Cu toate acestea, debarcaderul nu este doar un decor pentru selfie-uri frumoase. Acesta este destinat bărcilor mici care debarcă în Iseltwald.

Numărul mare de vizitatori care vin în acest loc a fost ,,un lucru interesant pentru un sat mic ca Iseltwald”, spune managerul biroului local de turism.

Citește și

FOTO. Cel mai nou angajat al companiei SpaceX a lui Elon Musk are doar 14 ani. Cine este Kairan Quazi

Zelenski recunoaște pentru prima dată că Ucraina a început contraofensiva. Mesajul său pentru Putin

Cum și-a ținut în viață Lesly, fetița de 13 ani, frații săi de 9, 4 și doar 12 luni, timp de 40 de zile pierduți în junglă

Exit mobile version