• Pe croaziera Meow Meow totul are tematică felină. Prețurile pentru o astfel de croazieră pornesc de la 1.550 de dolari.
  • Croaziera nud, The Big Nude Boat, va pleca în februarie 2025 din Miami către Mexic. Biletele încep aici de la 2.000 de dolari.
  • Dacă ești „trekkie”, nu poți rata croaziera Star Trek, în care ești servit de extratereștri, iar la masă te întâlnești față în față cu actorii din serial.

Cine-a zis de croaziere că sunt doar pentru vârstnici? Agențiile de turism se bat în oferte care mai de care mai interesante…sau mai ciudate. Îți plac pisicile? Atunci Meow Meow Cruise e pentru tine. Nu vrei să porți nimic în vacanță? Atunci încearcă croaziera Bare Necesssities.

Pe croaziera Meow Meow totul are tematică felină. Prețurile pentru o astfel de croazieră pornesc de la 1.550 de dolari. Dacă nu-ți plac hainele, există un tip de croazieră care încurajează oaspeții să se dezbrace. Dar și aici sunt reguli. Lenjeria, fetișurile și bijuteriile genitale în exces sunt interzise și nici nu poți merge dezbrăcat la masă.

Următoarea croazieră nud, denumită The Big Nude Boat, va pleca în februarie 2025 din Miami către Mexic. Biletele încep aici de la 2.000 de dolari. Croaziera disco vine cu petreceri tematice, peste 40 de spectacole live, interacțiune cu vedetele, iar Kool and the Gang sunt cap de afiș. Următoarea călătorie este o călătorie dus-întors din Miami către Mexic, cu plecare în februarie 2025. Prețurile aici variază de la 1.799 de dolari la 8.099 de dolari.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Croaziera Desire îți oferă un mod senzual de a naviga alături de partenerul tău. Caracteristicile includ „nopți tematice provocatoare într-un club de noapte seducător, săli de jocuri private, mese gourmet și un pachet de băuturi. Grăbește-te, următoarea călătorie este în mai, navigând de la Barcelona la Roma.

Dacă ești „trekkie”, nu poți rata croaziera Star Trek, în care ești servit de extratereștri, iar la masă te întâlnești față în față cu actorii din serial. Croaziera pleacă în 2025 pentru o călătorie de șapte zile în Caraibe. Prețurile variază de la 2.100 de dolari la 10.200.

Citește și