• Sardinia este o insulă mediteraneeană cu o bogată moștenire culturală, o istorie fascinantă și plaje spectaculoase care rivalizează cu cele din Caraibe.
  • În Portofino, te așteaptă un spectacol senzațional al culorilor și frumuseții naturale, îmbinat perfect cu eleganța și stilul mediteraneean.
  • În Sardinia, principala atracție este țărmul cu stațiuni, golfuri mici, plaje albe și ape de smarald.

Unde mergi azi? În Italia! Țara plină de farmec și aventuri, cu peisaje pitorești, cultura bogată și atmosfera vibrantă.

Sardinia este o insulă mediteraneeană cu o bogată moștenire culturală, o istorie fascinantă și plaje spectaculoase care rivalizează cu cele din Caraibe. Accesul este extrem de ușor, fiind necesar doar un zbor de până în 3 ore din București. Rob McGibbon, un călător pasionat, consideră că Sardinia este locul perfect pentru o vacanță în familie în Europa, datorită diversității și frumuseții sale naturale. El a explorat diferite peisaje, plaje aurii și a descoperit povești fascinante despre istoria insulei. De asemenea, a întâlnit localnici prietenoși și s-a bucurat de ospitalitatea lor caldă. Principala atracție este țărmul cu stațiuni, golfuri mici, plaje albe și ape de smarald.

În Portofino, te așteaptă un spectacol senzațional al culorilor și frumuseții naturale, îmbinat perfect cu eleganța și stilul mediteraneean. Fiecare colț al acestui mic paradis este o încântare pentru ochi, ce oferă peisaje pitorești și atmosferă relaxantă. Pe lângă locurile extravagante și de lux din Portofino, mai poți vedea și piața din Portofino situată în preajma falezei. Ai Castelul Brown. Un castel-muzeu, o fortăreață străveche, situată pe litoralul din Portofino la vârful golfului. Iar ca locuri istorice ai Biserica Sf. Martin. Biserica Sf. George și Statuia „Hristos din Abis” în San Fruttuoso.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și