• Kimpton Everly Hollywood din Los Angeles este hotelul cu vederi și gastronomie spectaculoasă.
  • Indigo Lower East Side din New York este la etajul 14 cu piscină și restaurant pe acoperiș.
  • InterContinental Chicago se află lângă plaja Michigan și este renumit pentru friptură fragedă.

August este luna concediilor. Dacă planifici o vacanță peste ocean, trebuie să te cazezi la cele mai renumite și frumoase hoteluri, de la Hollywood la Chicago.

Primul pe listă este Kimpton Everly Hollywood din Los Angeles. Los Angeles nu este doar inima industriei cinematografice care găzduiește starurile americane, este și un oraș foarte divers, care te duce de la zgârie-nori din Downtown până la plajele incredibile din Santa Monica. Camerele hotelului au vederi spectaculoase de unde se poate vedea tot orașul, iar interioarele elegante oferă o pauză primitoare din agitația orașului, perfectă pentru relaxare. Prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 300 de dolari. Mergem acum către New York.

Este unul dintre cele mai mari orașe ale lumii și când zici New York, te gândești direct la Times Square și Central Park. Hotelul Indigo Lower East Side este situat în partea de est a orașului, într-un cartier care zumzăie cu restaurante, baruri și muzică live, și este doar la o scurtă plimbare peste podul Brooklyn. Este numit și hotelul cerului. Se află la etajul 14, oferă vederi la 360 de grade și o piscină superbă pe acoperiș cu restaurant și bar. Prețul pornește de la 320 de dolari, dar au oferte și la 250.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

Apoi InterContinental Chicago Magnificent Mile. Hotelul este situat pe strada comercială a orașului, lângă plajele Lake Michigan și Millennium Park. Este inspirat din anii 1920, un adevărat lux vintage. Spa, piscină istorică cu coloane și plăci ceramice, care datează din vremea sa ca Medinah Athletic Club în 1929. Hotelul este renumit pentru cartofi prăjiți și pentru friptura fragedă. Media pe noapte pentru o cameră este între 215 și 265 de dolari.

Citește și: