• Paltrow și-a petrecut vacanța alături de soțul ei, Brad Falchuk, la poalele munților.
  • George și Amal Clooney îți petrec fiecare vară la Lacul Como din Italia.
  • După turneul de presă Barbie, Gosling și Eva Mendes au plecat în Jackson Hole.
  • Jenifel Lopez și-a sărbătorit cea de-a 54-a aniversare în Capri, Italia, unde a cântat „I Will Survive”.

Vara anului 2023 și-a luat la revedere, iar pentru că ce este frumos trece repede, în ultimele 3 luni ai adunat amintiri de poveste, asta au făcut și vedetele care cu siguranță au rămas cu o vară de neuitat, scrie People.

Gwyneth Paltrow a fost în Umbria, Italia, iar tot ea a postat o fotografie alături de soțul ei, Brad Falchuk, relaxându-se lângă un infinity pool. Gwyneth a mâncat fructe de mare și un cannoli. Actrița din „A Perfect Murder” a preferat desertul, ca în Nașul „leave the gun,
take the cannoli”.

George și soția lui, Amal Clooney își petrec vara la Lacul Como știm, este un ritual. Nu există vară unde să nu se pozeze la localul Il Gatto Nero sau pe terasa de la Grand Hotel Tremezzo.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Parisul râmâne o printre cele mai iubite destinații

Parisul rămâne capitala iubirii. Asta o știu și Blake Lively și Ryan Reynolds. Paparazzi, parcă desprinși din filmele lui Fellini, i-au surprins în fața La Poule Au Pot, un restaurant
francez clasic.

Ryan Gosling a trecut de la „i do beach”, la „i do mountain”. După turneul de presă Barbie, Gosling și Eva Mendes au plecat în Jackson unde s-au cazat la Caldera House.

Și Jennifer Lopez și-a sărbătorit cea de-a 54-a aniversare în Capri, Italia, la începutul lui august, și a părut că se distrezază de minune. Vedeta a cântat „I Will Survive” la clubul de noapte Taverna Anema e Core.

Citește și: