• Acum 4 ani, Ștefania a descoperit că destinul îi rezervase o surpriză.
  • Ștefania a aflat că are o soră care trăiește singură într-o țară străină.
  • Ștefi: „Mama ei o vede acum de sus și m-am gândit să nu o las singură la masa de Crăciun”.

Are doar 22 de ani și un suflet de 21 de kilograme, nu grame: Ștefania, care țopăie de câteva zile și spune ca abia așteaptă să vină Crăciunul.

Ștefania Anghel, editor Aleph News:

„Acum 4 ani am descoperit că destinul îmi rezervase o surpriză extraordinară. Am aflat că am o soră care trăiește singură, într-o țară străină. O soră de care aș fi avut nevoie atât de tare de-a lungul timpului.

Bună. Nu știu dacă mă cunoști , dar vreau să vorbim!” au tastat frenetic degetele mele pe ecranul telefonului, în momentul în care am reușit să-i aflu în sfarsit numărul. Inima îmi bătea puternic și mi s-a părut că trec secole până când am văzut că scrie.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Bună, nu-mi vine să cred, dar cred că știu cine ești” mi-a răspuns.

Lacrimile au început să-mi curgă instant pe obraz, în timp ce colțurile buzelor mele ajunseseră la urechi. Și da, există miracole! De Crăciun eu pe ea am invitat-o la masa mea! Am să o cunosc în sfarsit și eu și familia mea. Vreau să încep o nouă viața alături de sora mea. Niciuna dintre noi nu va mai fi singură de acum! Și apropo: Amândouă bem ciocolată caldă albă, ne îmbrăcăm doar în alb și negru și visăm să ajungem la Viena de Crăciun cândva. Crăciun fericit!”

Citește și